Siirry sisältöön
Taigan tarina ihollasi - herkkä ja epäpuhdas atooppinen iho 🖤

Taigan tarina ihollasi - herkkä ja epäpuhdas atooppinen iho 🖤

Ihanaa, että löysit tiesi ”Taigan tarina ihollasi”-juttusarjamme pariin. Tässä tarina Nean haastavasta ihosta, johon löytyi viimein apu Taiga Cosmeticsin luonnollisista ihonhoitotuotteista. Lue Nean tarina, hänen omin sanoin kirjoitettuna, ja kurkista myös ennen-jälkeen kuvat Nean ihosta! Upea tulos toimivan ihonhoitorutiinin löydyttyä 🖤

Herkkä ja epäpuhdas atooppinen ihoni 

"Ihoni tarinaan kuuluu monien vuosien kamppailu todella pahan atooppisen ihottuman, sekä psoriasiksen kanssa. Paha kuivuus toi myös mukanaan monet epäpuhtaudet, joiden hoitoon oli vaikea löytää markkinoilta mitään sopivan hellää ja toimivaa tuotetta. Tuote ei saisi kuivattaa jo ennestään kuivaa ja halkeilevaa ihoa, mutta sen tarvitsisi olla tarpeeksi tehokas hoitamaan ihon epäpuhtauksia - ei siis mikään helpoin yhdistelmä.


Olin kokeillut kaikkea, mutta sopivaa ihonhoitorutiinia ei vaan löytynyt. Aina jäi jokin tärkeä vaikutusalue uupumaan. Joko tuote oli tarpeeksi kosteuttava, mutta teho ei riittänyt kamppailemaan epäpuhtauksia vastaan tai sitten toisinpäin. Tuotteet eivät sopineet yhteen, joka myös aiheutti omalta osaltaan ihon kunnon huonontumisen.

Nean iho ennen ja jälkeen Taiga-ihonhoitotuotteiden käyttöäNyt on vuosi 2022 ja olen vihdoin saanut ihoni toivoman ja ansaitseman ihonhoitorutiinin. Tutustuin Taiga Cosmeticsin tuotteisiin ensimmäistä kertaa loppukesästä 2021 ja päädyin varovasti testaamaan yhtä tuotetta - Sensitive -sarjan silmänympärysvoidetta. Myönnettäköön, että alkuun olin kovinkin pessimistinen, voisiko sarja oikeasti toimia ihollani, johon ei ole vuosien varrella auttanut kuin kourallinen tuotteita.


Ajatukseni tuotteiden sopimattomuudesta katosi heti ensimmäisten viikkojen käytön jälkeen. Iho silmien ympärillä oli aivan mielettömän kosteutettu, vaikka ulkoilma oli jo reilusti viilentynyt kesästä ja huoneilma kuivunut - tämä, kun yleensä kuivattaa ihoa entisestään.


Aloin pikkuhiljaa sisällyttämään lisää tuotteita ihonhoitorutiiniini. Kaikista isoin testi tulisi olemaan koko kasvoille levitettävä voide. Olin tutkinut voiteet ja niiden tehoaineet tarkkaan, joten tutkinnan jälkeen päädyin testaamaan Sensitive -sarjan 24H Creamia. Ihoni kirkastui, tuntui kosteutetulta (jopa heti pesun jälkeen!), ja epäpuhtaudet vähentyivät huomattavasti.


Talven tullen päätin ottaa testiin kaksi tuotetta, joista olin kuullut pelkkää positiivista: Anti-Age -sarjan Vitamin C Serum, sekä All Skin Types -sarjasta Beauty Oil. Tiesin, että ihoni vaatii kylmien säiden tullessa virkistystä, sekä ehdottomasti vielä lisää kosteutusta. Olen teininä ollut todella skeptinen öljyjen suhteen, mutta laadukkaan kasvoöljyn löydyttyä ne skeptisyydet voimme heittää ikkunasta ulos. Aamuisin oli aivan ihana levittää kasvoille raikastava seerumi ja yöksi kasvoöljy pehmentämään ihoa.


Viimeisin kokeilemani tuote on All Skin Types -sarjan Clay Mask. Uskalsin tätä vasta ihan vastikään testailla, sillä olin saanut jonkinmoiset traumat nuorena kokeilluista todella kuivattavista ja kiristävistä savinaamioista. Onneksi päätin tuotetta testata, sillä tämä on nyt ehdoton osa ihonhoitorutiiniani - varsinkin, kun ensimmäiset epäpuhtaudet alkavat puskeutua ihon läpi. Savi syväpuhdistaa, kuitenkaan kuivattamatta sitä ollenkaan.

Luonnolliset ihonhoitotuotteet haastavalle iholle

Nykyinen ihonhoitorutiinini koostuu siis seuraavista tuotteista:
🖤 Vitamin C Serum Anti-Age
🖤 24 H Cream Sensitive
🖤 Eye Cream Sensitive
🖤 Beauty Oil All Skin Types
🖤 Clay Mask All Skin Types

Taiga Cosmetics asiantuntija lisää: Tähän ihonhoitorutiiniin suosittelemme puhdistukseen kaksoispuhdistusmetodia, joka koostuu Cleansing Oil Anti-Age puhdistusöljystä sekä Cleansing Gel All Skin Types puhdistusgeelistä. Ihon pH:ta tasapainottamaan rutiiniin kannattaa lisätä myös kasvo- tai hoitovesi, jotta kasvojenpesun jälkeen ihon pH-arvo tasapainottuu 💜


Isoin plussa tuotteille tulee ehdottomasti niiden miedoista tuoksuista, jopa tuoksuttomuudesta. Omalla kohdallani se ja tuotteiden luonnollisuus ovat suurimmat syyt niiden huikeille tuloksille. En voisi enempää olla kiitollinen näille tuotteille, jotka ovat kirjaimellisesti pelastaneet ihoni ulkoisesti. 💜"


- Nea

Vanhemmat kirjoitukset
Uudemmat kirjoitukset

Jätä kommentti

Lisätty ostoskoriin