Siirry sisältöön

Vastuullisuus

Kestävä tuotanto

Tuemme Suomen luonnonsuojeluliiton toimintaa ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että Lapin metsien monimuotoisuus säilyy tuleville sukupolville. Haluamme varmistaa, että myös tulevaisuudessa tuotteidemme puhtaat raaka-aineet saavat kasvaa parhaalla mahdollisella kasvualustalla. Lisää Suomen luonnonsuojelun toiminnasta voit lukea tästä. https://www.sll.fi/lappi/met-toimimma/metsatalous/

Tuotepakkauksemme ovat 100 % kierrätettäviä ja raaka-aineet luonnollisia ja biohajoavia. Pakkausten kierrätysohjeet löydät täältä

Tuotteidemme ja tuotantomme ympäristöystävällisyys on meille erittäin tärkeää ja kannamme ympäristövastuumme kaikilla valmistuksen osa-alueilla. Yrityksemme ympäristöjärjestelmä pohjautuu ISO 14001 standardiin, joka luo pohjan hyvään ympäristöasioiden ylläpitoon. Tuotannossa hyödynnämme uusiutuvaa energiaa muun muassa aurinkopaneelien avulla.

Tuotteidemme turvallisuuden ja korkean laadun takaa tuotteiden sertifiointi sekä laatujärjestelmämme, joka perustuu ISO 22716 (Cosmetics GMP) sekä ISO EN 13485 standardeihin. Nämä todentavat, että prosessimme täyttävät asetetut vaatimukset sekä kehitämme ja parannamme toimintaamme järjestelmällisesti. Laatujärjestelmämme ja lääkinnällisten laitteidemme laatujärjestelmän tarkastajana toimii Eurofins Expert Services Oy (IAF).

Tuotteemme sisältävät vain sertifioituun luonnonkosmetiikkaan hyväksyttyjä raaka-aineita. Sertifioinnin, auditoinnin sekä laatujärjestelmämme taustalla on kestävän kehityksen varmistaminen.

Lisätty ostoskoriin