Siirry sisältöön

Pakkausten kierrätys

 

Pakkausten kierrätys

Kun viimeiset öljypisarat on pipetillä valutettu tai kosteusvoiteen tyhjiöpakkaus pumppaa tyhjää, on aika kierrättää ja tehdä yhdessä luonnolle hyvää. Taiga-tuotteiden tyhjät pakkaukset voit kierrättää seuraavien kierrätysohjeiden mukaisesti.

Taiga-pakkaukset koostuvat ulkoisista kartonkipakkauksista sekä (pääasiassa) muovisista sisäpakkauksista. Sisäpakkaukset koostuvat pääosin kahdesta eri kuluttajatuotteiden yleisimmistä muovityypeistä polyetyleenitereftalaatista (PET) tai polyeteenistä (PE-LD). 

Kaikki kartonkiset ulkopakkaukset lajitellaan kartonkikeräykseen. Psst. voit kuitenkin uusiokäyttää Face Cream pakkausten pahvikotelot esimerkiksi hiuslenkkien, vanulappujen tai pumpulipuikkojen säilytykseen - vapauta luovuutesi! 

24 H Cream ja Eye Cream -pakkaukset

Kasvo- ja silmänympärysvoidepakkauksemme on pakattu innovatiivisiin ja hygieenisiin Airless-pakkauksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että pakkaus koostuu korkki-, säiliö- ja pohjaosasta. Irrota pohja- ja korkkiosa toisistaan ja vielä säiliöosa korkkiosasta. Tämän jälkeen pohja- ja korkkiosa huuhdellaan kylmällä vedellä ja kuivataan. Pohja- ja korkkiosa lajitellaan muovinkeräykseen ja valkoinen säiliöosa seka- tai energiajätteeseen. Mikäli muovinkeräystä ei ole saatavilla, niin myös pohja- ja korkkiosa hävitetään seka- tai energiajätteenä.

Seerumit

Seerumipullomme koostuvat kahdesta osasta: pullo- ja pumppukorkkiosasta. Molemmat voidaan huuhdella tyhjänä ja kuivana lajitella muovinkeräykseen. Joissakin pumpuissa on vähäinen määrä metalliosia. Määrä on niin pieni, että kokonaisuuden voi lajitella muovipakkauksena.

Kasvoöljyt

Kasvoöljypullomme koostuvat myös kahdesta osasta: pullo- ja pipettiosasta. Pullot ovat PET-muovia ja ne voidaan lajitella kylmällä vedellä huuhdeltuna ja kuivana muovinkeräykseen. Pipettiosassa olevan lasipipetin voi irrottaa ja lajitella lasinkeräykseen huuhdeltuna ja kuivana.

Puhdistustuotteet ja kasvovedet

Nämä pakkaukset koostuvat ulkoisesta kartonkipakkauksesta ja tuotepakkaukset ovat kokonaisuudessaan muovia. Kun pakkaukset ovat tyhjiä, niiden korkki voidaan pyörittää auki, huuhdella kylmällä vedellä, kuivata ja lajitella muovinkeräykseen.

Tuubit

Tuubit koostuvat ulkoisesta kartonkipakkauksesta ja tuotepakkaus on kokonaisuudessaan muovia. Kun tuubi on tyhjä, sen yläosan voi leikata auki ja huuhdella kylmällä vedellä. Tämän jälkeen tuubin voi kokonaisuudessaan lajitella muovinkeräykseen.

Kysythän asiantuntevalta henkilökunnaltamme tukea tuotteiden kierrätykseen, mikäli et ole varma! Voit laittaa sähköpostia info@taigacosmetics.com tai viestiä numeroon 0400 899 700

Lisätty ostoskoriin