Siirry sisältöön
Taigan tarina ihollasi - vaativa sekaiho 🖤

Taigan tarina ihollasi - vaativa sekaiho 🖤

Ihanaa, että löysit tiesi ”Taigan tarina ihollasi”-juttusarjamme pariin. Esittelemme Taiga Cosmeticsin käyttäjille suosittelemiamme ratkaisuja eri ihonhoito-ongelmiin yhdessä ihonhoidon asiantuntijamme kanssa.

Tässä tarina 34-vuotiaasta Marista, jonka ihonhoidon murheena oli ihon jatkuva huono kunto sekä toistuvat toisistaan poikkeavat diagnoosit ihosta ja lääkevoiteiden käyttö. Iholle oli diagnosoitu akneen taipuvainen ruusufinni-iho, ruusufinniin taipuvainen akneiho, kuivuutta, rasvaisuutta, couperosaa ja loppu viimein ohjeena on ollut vain käyttää lääkevoiteiden lisäksi vesipesua ja perusvoidetta.

Aiempien kokemusten perusteella Mari oli aluksi epäileväinen rutiinin toimivuudesta. Suosittelimme hänen iholleen seuraavaa hoito-ohjelmaa:

  1. Iltaisin kaksoispuhdistus, ensin Cleansing Oil ja sen jälkeen Cleansing Gel. Aamuisin huuhdellaan vain silmät vedellä.
  1. Puhdistuksen (tai silmien huuhtelun) jälkeen iholle suihkautetaan muutama painallus Beauty Essence hoitovettä. Se tasapainottaa ihon happovaipan pH-arvoa ja nopeuttaa muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä.
  2. Vitamin C Serum levitettään iholle viimeisenä.

Tällä yksinkertaisella rutiinilla lähdettiin ratkomaan tätä pulmallisen ihon kryptaa ja alta voitte lukea kokemukset kuukauden käytön jälkeen.

Yllättävän hyvin on toiminut! Olin alkuun hieman skeptinen, kun mikään ei oikein ole iholle sopinut. Ensin iho muuttui tosi hyväksi, sitten alkoi nousta enemmän ja vähemmän epäpuhtauksia, mutta jatkoin vain. Iho on edelleen punakka, mutta siihen tuskin on paljon tehtävissä... Mutta se mistä oon tykännyt, on että iho ei ole rasvainen eikä myöskään kuiva! Eli meikkikin on aika kiva laittaa, toki siinäkin suosin mineraalipuuteria/meikkivoidetta, silmiä tasoitan kevyellä meikkivoiteella alle.

Vähän tuntuu, että nuo epäpuhtauksien nousut on myös vähän hormonikierron mukaisia ja myös aika vuoristorataahan tämä arki lasten kanssa on, että ihan stressitöntäkään tämä arki ei ole. Ulkoillaan lähes säällä kuin säällä, saunasta en ihon takia halua luopua, sillä se on liikunnan ohella merkittävä rentouttaja.

Ennen tämän rutiinin aloitusta mulla oli leukaperissä ja korvantaustan alla vähän semmoista jännän röhelmäistä tuo iho, joka on kokonaan hävinnyt ja tuo röhelmäinen iho hävisi tosi pian tämän rutiinin aloituksen jälkeen.

Mutta sillain tuo iho ja silmät on edelleen herkästi reagoivia, että esim. ripsiväristä saan herkästi päänsäryn ja silmät vähän ärtyvät (mikä helposti voi olla ruusufinnityyppisellä iholla). Mutta yleisesti ottaen iho on yllättävän seesteinen.

Nyt vaan mietin, kun tuo c vitamiini seerumi loppuu ja sen ilmeisesti oli tarkoitus olla kausityyppinen juttu, että millä kuuluis jatkaa? 🤔 vähän tuntuu, että riittääkö talvea vasten pelkkä hoitoveden suihkauttelu ilman seerumia?

Tähän Taiga Cosmetics vastasi: Iho kaipaa kosteutusta ja ravinteita, erityisesti talvella. Ihonhoidon asiantuntijamme suositteli jatkamaan C Vitamin Seerumilla ja lisäämään rutiiniin joko 24 H Cream Sensitive kasvovoiteen TAI Beauty Oil All Skin Types kasvoöljyn, mikäli iho kaipaa lisää kosteutusta.

Saunan aiheuttamiin ihohaasteisiin suosittelemme ihon suojausta. Se saadaan aikaan puhdistamalla iho puhdistusöljyllä, se pyyhitään hellästi vanulapulla pois, ei huuhdella vedellä. Tarvittaessa lisätään hieman öljyä iholle ja levitetään kasvoille Clay Mask All Skin Types savinaamio. Puhdistusöljy pehmentää naamion syväpuhdistavaa vaikutusta ja naamio puolestaan suojaa ihoasi saunan kuumuudelta.

- Mari, nainen 34v.

Vanhemmat kirjoitukset
Uudemmat kirjoitukset

Jätä kommentti

Lisätty ostoskoriin