Siirry sisältöön

Taiga Cosmetics tuotteiden tehoaineet

Vie ihonhoitosi uudelle tasolle Suomen Lapin supertehoaineilla

Taiga-luonnonkosmetiikan aktiivitehoaineet on kerätty Suomen luonnosta. Tuotteiden funktiota tukee myös kosmetiikkakentän huipputehokkaat raaka-aineet, joita ei saa Suomen luonnosta, mutta ovat täysin luonnollisia, kuten hyaluronihappo, C-vitamiini, skvalaani sekä polydroksihappo eli PHA. Kaikki tuotteiden tehoaineet on lueteltu alla olevassa listauksessa. 

Pohjoisen hyytyvät arktiset talvet ja lyhyiden kesien yöttömät yöt tekevät Suomen Lapin kasveista erityisen ravinnerikkaita. Käytämme tuotteissamme Lapin luonnosta löytyviä tehoaineita, kuten puolukan, mustikan ja tyrnin siemenöljyjä. Lisäksi hyödynnämme männyn, kuusen ja koivun arvokkaita uutteita. Kun niihin yhdistetään huippulaadukas tuotekehitys, syntyy puhdasta suomalaista Taiga-luonnonkosmetiikkaa.

Tutustu tehoaineisiimme ja hemmottele ihoasi luonnollisesti!

Kuusi

Picea Abies

Suomen Lapin puhtaan luonnon kuusista kerätyistä neulasista syntyy kuusenneulasuutetta, joka on tunnettu ihoa puhdistavista ja virkistävistä ominaisuuksistaan. Siksi olemme lisänneet uutetta erityisesti puhdistustuotteisiimme.

tehoaine-kuusi

Useissa Taiga-tuotteissa, erityisesti eliksiiriseerumissa, on käytetty myös erittäin ravinteikasta kuusenoksatyviuutetta, joka on valmistettu luonnonvaraisten kuusten oksista. Uute sisältää runsaasti luonnon tehokkaita antioksidantteja, kuten lignaaneja, C- ja E-vitamiinia. Antioksidantit ravitsevat, vahvistavat ja suojaavat ihoa ikääntymistä aiheuttavilta ulkoisilta tekijöiltä, esimerkiksi neutralisoiden vapaita radikaaleja.

Mänty

Pinus Sylvestris

Käytämme Taiga-tuotteissa männynkuoriuutetta, joka on valmistettu Suomen Lapin puhtaasta luonnosta kerätyistä männynkuorista. Mänty kerää Lapin arktisessa ilmastossa kuoreensa runsaasti ravinteita, erityisesti antioksidantteja. Männynkuoriuute on yksi tutkituimmista kasviuutteista. Se uudistaa, suojaa sekä rauhoittaa ihoa ja soveltuu hyvin herkälle sekä ikääntyvälle iholle.

Koivu

Betulin / Betula Alba

Käytämme Taiga-tuotteissa koivunkuoriuutetta (betuliini), joka on uutettu pohjoisen Suomen puhtaan luonnon koivujen kuoresta. Ravinteikas betuliini on tunnettu ihoa tehokkaasti hoitavista ominaisuuksistaan.

Lisäksi käytämme Taiga-tuotteissa koivujen lehdistä valmistettua ravinteikasta koivunlehtiöljyuutetta. Uutteen ravintosisältö on erittäin runsas, se sisältää mm. saponiineja, flavonoideja (kvertsitiini ja rutiini), eteeristä öljyä ja katekiinisiä tanniineja. Ravinteikkuutensa ansioista uute hoitaa tehokkaasti erityisesti ikääntyvää ihoa.

Puolukka

Vaccinium vitis-idaea

Ravinteikas puolukka on Suomen tärkein luonnonmarja. Käytämme Taiga-tuotteissa puolukansiemenöljyä, joka on pohjoisen Suomen luonnonvarasten puolukoiden siemenistä valmistettu puhdas erikoiskasviöljy. Öljyllä on ainutlaatuisen runsas rasvahappokoostumus ja se on yksi parhaista kasviperäisistä omega-3 lähteistä. Öljy sisältää myös E-vitamiinia.

Koostumus ylläpitää tehokkaasti tervettä ja kaunista ihoa, kosteuttaen, vahvistaen ja rauhoittaen ihoa. Lisäksi koostumus tukee ihosolujen uusiutumisprosesseja, ravitsee ja suojaa ihoa.

tehoaine-puolukka

Tuotteissa on käytetty myös puolukoista valmistettua erittäin ravinteikasta puolukkauutetta, joka sisältää mm. orgaanisia happoja, provitamiini A (karoteeni), vitamiineja (B1, B2, B3, C), hivenaineita (K, Ca, Mg, Zn, Mn), tanniineja ja antosyaniineja. Uute hoitaa ihoa monipuolisesti ja ylläpitää ihon kuntoa.

Mustikka

Vaccinium Myrtillus

Käytämme Taiga-tuotteissa mustikansiemenöljyä, joka on pohjoisen Suomen luonnonvaraisten mustikoiden siemenistä valmistettu puhdas kasviöljy. Öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (Omega-3, -6 ja -9) sekä E-vitamiinia. Tehokas koostumus kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa sekä auttaa ihoa pysymään terveenä.

tehoaine-mustikka

Tyrni

Hippophaë Rhamnoides

Tyrni on yksi Suomen vanhimpia luonnonkasveja ja sen marjat ovat erittäin ravintorikkaita. Käytämme Taiga-tuotteissa tyrninsiemenöljyä, joka on pohjoisen Suomen luonnonvaraisten tyrnimarjojen siemenistä valmistettu puhdas kasviöljy. Öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (Omega-3, -6 ja -9), karotenoideja (A-vitamiinin lähde) sekä kasvisteroleja.

Tämän ihmemarjan öljy toimii ikääntymistä estävänä, ravitsevana, kosteuttavana ja uudistavana tehoaineena iholle.

Kaura

Avena Sativa Kernel

Käytämme Taiga-tuotteissa puhdasta kauraöljyä, joka on hellävaraisesti uutettu suomalaisesta kaurasta. Kauraöljy sisältää runsaasti luonnon aktiiviaineita, kuten rasvahappoja (erityisesti linoleenihappoa omega-6), avenantramideja, keramideja, lipidejä ja E-vitamiinia (tokoferoli ja tokotrienolin muodossa).

tehoaine-kaura

Kauraöljy ravitsee, hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti jättäen ihon pehmeän tuntuiseksi. Öljy soveltuu erityisesti ongelmaiselle ja herkälle iholle. Ikääntymistä hidastavien antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansioista kauraöljy soveltuu myös ikääntyvälle iholle.

Pakurikääpä

Inonotus Obliquus (Chaga)

Käytämme Taiga-tuotteissa pakurikääpäuutetta, joka on valmistettu Suomen Lapin puhtaan luonnon koivuissa kasvavista pakurikäävistä. Pakurikääpä tunnetaan superfoodina, mutta sitä voidaan myös kutsua kosmetiikan supertehoaineeksi.

Pakurikääpä sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä ja hoitavia ravintoaineita, kuten fytoravinteita esim. polysakkarideja, fenoleja, vitamiinejä, kivennäis- ja hivenaineita. Antioksidanttien määrä pakurikäävässä on huikean korkea, joten se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja muilta ihon ulkoisilta stressitekijöiltä.

Ruusunjuuri

Rhodiola rosea

Ruusunjuuri on viileiden alueiden ravinnerikas luonnonvarainen kasvi. Käytämme Taiga-tuotteissa ruusunjuuriuutetta, joka on valmistettu Suomen Lapin puhtaasta luonnosta kerätyistä ruusunjuurista. Ruusunjuuri on erittäin ravinteikas ja piristävä, joten sitä kutsutaankin arktiseksi ginsengiksi. Koska kasvi elää Lapin arktisessa ilmastossa, sen juuristoon on varastoitunut runsaasti antioksidantteja.

Ruusunjuuri edistää tehokkaasti ihon energia-aineenvaihduntaa ja toimii adaptogeeninä suojaten ihoa rasitukselta sekä stressiltä. Lisäksi kasvi estää aktiivisesti ikääntymistä ja sopii hyvin myös herkälle iholle.

Hamppuöljy

Cannabis Sativa

Käytämme Taiga-tuotteissa hamppuöljyä, joka on valmistettu kylmäpuristamalla suomalaisella kasvitilalla kasvatetun hampun siemenestä. Kylmäpuristettu hamppuöljy on erittäin ravintorikasta ja se sisältää ainutlaatuisessa suhteessa runsaasti ihoa ravitsevia rasvahappoja (omega-3, -6 ja -9) sekä E-vitamiinia. Ravinteikas öljy hoitaa ja kosteuttaa ihoa sekä lisää ihon kimmoisuutta.

Betaiini

Betaine

Käytämme Taiga-tuotteissa betaiinia, joka on valmistettu suomalaisesta sokerijuurikkaasta. Betaiini on luonnollinen osmolyytti, joka auttaa ihoa kosteustasapainon säilyttämisessä. Se toimii ihon tehokkaana kosteuttajana sekä suojaa ihoa kuivumiselta parantaen ihon elastisuutta. Betaiini myös vahvistaa ihon omaa puolustusta suojaten ihoa erilaisilta ulkoisilta tekijöitä. 

Muut tehoaineet

C-vitamiini

Ascorbyl Glucoside

Taiga-tuotteissa käytetään laadukasta C-vitamiinia, joka on tehokas antioksidantti. C-vitamiini uudistaa, kirkastaa ja suojaa ihoa. Antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta C-vitamiini hidastaa ihon ikääntymistä.

Hyaluronihappo

Sodium Hyaluronate

Hyaluronihappo on erittäin tehokkaasti vettä sitova aktiiviaine, joka kosteuttaa ihoa sitomalla ihoon vettä. Taiga-tuotteissa käytetään myös hyaluronihapon pienempää muotoa, joka antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta ja soveltuu erityisesti ikääntyvälle iholle juonteiden ja ryppyjen häivyttämiseen.

Polyhydroksihappo, PHA

Gluconolactone

Kasvipohjainen polyhydroksihappo eli PHA on tehokkaasti mutta hellävaraisesti ihoa aktiivisesti kuoriva tehoaine. PHA uudistaa ihoa, hidastaa ihon ikääntymistä ja soveltuu erityisesti ikääntyvälle iholle juonteiden ja ryppyjen häivyttämiseen.

Skvalaani

Squalane

Taiga-tuotteissa on käytetty laadukasta kasviperäistä skvalaania, joka on valmistettu oliiviöljystä. Skvalaani hoitaa ihoa ja toimii ihoa pehmentävänä aineena antaen iholle sileän pehmeän pinnan.

Lisätty ostoskoriin