Siirry sisältöön

Tiimimme

TAIGA Tuotekehitys ja tiimi

Vuosien tuotekehitystyön taustalla on ammattitaitoinen asiantuntijatiimi, joka koostuu kosmetiikkakehitys-, biotekniikka- ja turvallisuusasiantuntijoista. Olemme myös työskennelleet yhdessä tarkkaan valitsemiemme kotimaisten tehoaineiden valmistajien kanssa. Valmistamme Taiga-tuotteet uusimmalla tekniikalla Suomessa. 

Frescon Oy on vuonna 2004 perustettu terveys- ja hyvinvointituotteiden valmistukseen keskittynyt perheyritys, jonka juuret ja kokemus terveydenhoitotuotteiden, eli lääkinnällisten laitteiden, valmistuksesta kantautuvat kymmenien vuosien päähän. Nykyisin kosmetiikan ja varsinkin luonnonkosmetiikan valmistus on yhä suuremassa roolissa yrityksen tekemisessä. Tuotantotilamme sijaitsevat Pirkanmaalla, Lempäälässä.

Tarjoamme Sinulle asiantuntevaa opastavaa ja neuvontaa nettisivuillamme uutiskirjeen muodossa. Toimintaamme ohjaa terveyden ja hyvän olon vaaliminen.

Tuoteryhmämme ovat:

  • Luonnonkosmetiikka
  • Kansanparannusperinnettä hyödyntävä kosmetiikka
  • Lääkinnälliset laitteet: kylmä-/lämpöterapia ja haavanhoito
  • Eläinten hyvinvointia ylläpitävät tuotteet

Arvomme

Turvallisuus: Tuotteidemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Tuotantomenetelmämme takaavat turvalliset ja ihoystävälliset tuotteet

Korkea laatu: Tuotteidemme laadun takeena on laatujärjestelmä, jonka noudattamiseen jokainen työntekijämme on sitoutunut.

Kotimaisuus: Pääosalle tuotteistamme on myönnetty avainlipputunnus.

Ympäristö: Arvostamme puhdasta luontoa. Hyödynnämme uusiutuvaa energiaa omin aurinkokeräimin. Huomioimme prosesseissamme ympäristövaikutukset. Frescon Oy ei käytä tuotekehityksessään eläinkokeita.

Laatujärjestelmät

Yrityksellemme ja valmistamallemme luonnonkosmetiikalle on myönnetty COSMOS-sertifikaatti. Sertifikaatti todentaa luonnonkosmetiikkamme täyttävän COSMOS-standardin vaatimukset niin raaka-aineiden laadun, tuotannon kuin eettisyydenkin osalta. Luonnonkosmetiikan tarkastuksista vastaa COSMOS-akkreditoitu yhtiö Cosmecèrt (IOAS).

Terveydenhoitotuotteiden, eli lääkinnällisten laitteiden laadun takeena on sertifioitu laatujärjestelmä EN ISO 13485:2016. Se todentaa, että prosessimme täyttävät asetetut vaatimukset ja kehitämme sekä parannamme toimintaamme järjestelmällisesti.

Laatujärjestelmämme ja lääkinnällistenlaitteidemme laatujärjärjestelmän tarkastajana toimii Eurofins Expert Services Oy (IAF). Standardi EN ISO 13485 ohjaa lääkinnällisten laitteiden suunnittelua, kehittämistä, tuotantoa ja toimitusten jälkeistä palvelua.

Lisätty ostoskoriin