Siirry sisältöön

Laatu ja ympäristö

Laatu

TAIGA-luonnonkosmetiikka on erittäin korkealaatuista ja tuotteet on sertifioitu COSMOS-standardin mukaisesti. Riippumaton asiantuntijataho eli sertifioija Cosmécert on tarkastanut tuotteet raaka-aineiden sekä tuotteiden valmistusmenetelmien osalta. Luonnonkosmetiikan sertifikaatti takaa, että tuote täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit raaka-aineiden, pakkausten, eettisyyden ja ympäristöystävällisyyden osalta.

Vuosien tuotekehitystyön taustalla on ammattitaitoinen asiantuntijatiimi, joka koostuu kosmetiikkakehitys-, biotekniikka- ja turvallisuusasiantuntijoista. Olemme myös työskennelleet yhdessä tarkkaan valitsemiemme kotimaisten tehoaineiden valmistajien kanssa. Valmistamme Taiga-tuotteet uusimmalla tekniikalla Suomessa. 

Tuotteidemme turvallisuus ja korkea laatu ovat meille tärkeitä. Tuotteemme sisältävät vain sertifioituun luonnonkosmetiikkaan hyväksyttyjä turvallisia raaka-aineita. Laadun takeena on sertifioinnin lisäksi laatujärjestelmämme, joka kattaa myös lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon tuotteiden valmistusta. Laadunhallintajärjestelmämme perustuu standardeihin: ISO 22716 (Cosmetics GMP), ISO 9001 ja ISO EN 13485.

Ympäristö

Otamme vastuuta ympäristöstä ja tuotteidemme sekä tuotantomme ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä. Yrityksen ympäristöjärjestelmä pohjautuu standardiin ISO 14001. Yrityksemme toimitiloissa hyödynnetään mm. uusiutuvaa energiaa aurinkopaneelien avulla. Kosmetiikkapakkausten kierrätysohjeet löydät sivuiltamme. 

Lisätty ostoskoriin