Siirry sisältöön

Vastuullisuus sivun teksti

Ympäristö

Otamme vastuuta ympäristöstä ja tuotteidemme sekä tuotantomme ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä. Yrityksen ympäristöjärjestelmä pohjautuu standardiin ISO 14001. Yrityksemme toimitiloissa hyödynnetään mm. uusiutuvaa energiaa aurinkopaneelien avulla. Kosmetiikkapakkausten kierrätysohjeet löydät sivuiltamme. 

Tuotteidemme turvallisuus ja korkea laatu ovat meille tärkeitä. Tuotteemme sisältävät vain sertifioituun luonnonkosmetiikkaan hyväksyttyjä turvallisia raaka-aineita. Laadun takeena sertifioinnin lisäksi ovat laatujärjestelmämme, joka kattaa myös lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon tuotteiden valmistusta. Laadunhallintajärjestelmämme perustuu standardeihin: ISO 22716 (Cosmetics GMP), ISO 9001 ja ISO EN 13485.

Sertifioidussa luonnonkosmetiikassa pakkausmateriaalien tulee olla kierrätettäviä. COSMOS standardi on listannut tuotteissa käytettävät sallitut pakkausmateriaalit. 

Ennen uuden tuotteen markkinoille saattamiseksi, pakkausmateriaalit tulee hyväksyttää sertifioijalla, joka antaa pakkauksille lopullisen hyväksynnän. Kuluttaja voi olla siis täysin varma, että pakkauksien kierrätettävyys on 100 % ja raaka-aineet ovat luonnollisia ja biohajoavia.

Mitkä ovat yrityksen ympäristö vastuut?

Sertifioinnin, auditoinnin ja tarkastuksien taustalla on kestävän kehityksen varmistaminen, luonnon monimuotoisuuden ja ympäristön säilyttäminen tuleville sukupolville. Taiga Natural tuotteemme on valmistettu ympäristöystävällisesti.

Otamme vastuun ympäristöstä, tuotteidemme ja tuotantomme ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeää. Yrityksemme toimitiloissa hyödynnetään mm. uusiutuvaa energiaa aurinkokeräinten avulla. 

Taiga Natural -pakkausten kierrätysohjeet löydät sivuiltamme.

Lisätty ostoskoriin